Torremolinos en massatoerisme. De namen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden want in dit voormalig vissersdorpje is het toerisme aan de Costa del Sol ontstaan. Een stekje gevonden aan de kust, appartementos bojandillo, waar we een 5-tal dagen verblijven.

Vanuit onze Cortijo passeren we eerst nogmaals Ronda en rijden nu naar beneden de kloof zodat we Ronda en de oude brug boven ons uit zien. Mooi zicht. We zien hier ook nog eens de rijkunst van een spanjaard die moeilijkheden heeft om op een, nog niet eens zo steil stukje, te vertrekken met zijn Mercedes.

Via een mooie grote weg naar Marbella waar we dwars doorheen rijden. We zien Lamborghini’s, Ferrari’s en andere super auto’s, niks voor onze portemonnee. Daarna volgen we de kustweg tot onze bestemming, Torremolinos. Onze intrek genomen in de appartementos en paar dagen relaxen en rondslenteren door de straten van Torremolinos.

Wat we niet wisten is dat Torremolinos een echte verzamelplaats is voor homokoppels. Ze hebben hier een eigen strand, beachclubs en hotels. Je ziet ze dan ook overal rondlopen, echt opvallend. Je ziet hier ook overal de regenboogkleuren.

Buiten een ritje naar Malaga met de trein voeren we niet echt veel uit. Gewoon beetje rondlopen, zonnen, eten en drinken. That’s it. Rust in het kwadraat.