Puur genieten is het in de Cortijo las Pilates. Goed ontbijt en een zalig zwembadje gelegen tussen de gebouwen van de Cortijo, de graanvelden en de koeien.

Na de middag naar Ronda, gekend voor zijn diepe kloof die de stad in twee splitst. Dankzij weeral goede tips van onze host in de Cortijo kunnen we vlot en gratis parkeren vlakbij het centrum.

Echt een mooi stadje met een oud goed geconserveerd stadsdeel dat aan de andere kant van de kloof ligt. Over de brug, waarvan de fundamenten nog dateren uit de Romeinse tijd, en flaneren door het Centro Historico. Zoals steeds weer wat hoogteverschillen en genoeg terrasjes om dorst en honger ruim te stillen.

Volgende dag heel rustig aan. Genieten van ontbijt en het zwembad en daarna een toerke door de mooie omgeving. Enkele witte stadjes bezoeken, aangeraden door de eigenaresse van de Cortijo. Vooral Zahara de la Sierra blijkt een mooi wit dorpje.

Na het ritje relaxen in de Cortijo en ‘s avonds mee aanschuiven aan tafel. Lekker avondmaal en morgen zijn we weg uit de rust van de Cortijo naar de drukte van Torremolinos.