Laatste dag in onze toch wel heel toffe B&B bij Filip en Myriam. We genieten ten volle van ons ontbijt, dat zoals elke dag zowat perfect is.

Eerst wat op ons terras zitten en na de middag een mooi toerke, ons aanbevolen door onze hosts. Hierbij stoppen we in een oude gevangenis die nu omgebouwd is tot restaurant. In deze speciale atmosfeer, vol locals, hebben we een heel lekkere lunch, of laat ons zeggen heel laat middagmaal.

Daarna stoppen we nog in Torre del Mar voor een paar terraskes, en dan naar onze B&B, voor nog een copa de vino op ons terras.

Vandaag vertrekken we naar Antequera. We rijden dwars door deze toch wel heel mooie en diverse streek. Prachtige dorpjes ook, soms bovenop een berg.

Onderweg passeren we El Torcal. Een Prehistorisch gebied waar zeer speciale rotsformaties te vinden zijn. De eeuwenoude stenen hebben in de loop der tijden ongelooflijke vormen gekregen. We maken hier een wandeling, of beter klauterpartij, van een kleine 2 uur. Als je ooit in de buurt ben, absoluut de moeite waard.

Daarna naar onze Cortijo waar we zowat de enige gasten zijn. Een hele Cortijo voor ons alleen. De Cortijo doet ons wat denken aan het feuilleton Zorro. Ook de paarden zijn van de partij. Ook na ons uitstapje naar Antequera zijn er geen gasten bijgekomen, dus we zitten hier vrijwel compleet alleen in een landschap waarbij we omgeven zijn door een massa olijfbomen en verder het grote niets.