Goed geslapen in ons piepklein kamerke bij Dylan en Celine, 2 Belgen die de B&B Maraville Bonita in Alcaucin uitbaten. Na een kleine 2 jaar gaan ze het eind september echter opgeven. Heimwee. Leuke avond hier met enkele Belgen en we verlaten Alcaucin richting Cajiz waar we in B&B La Vida Tranquilo, ook bij belgen enkele dagen gaan doorbrengen.

KLeine 40 Km rijden langs het meer van Vinuela en inchecken bij Philip en Myriam. Heel toffe B&B eenzaam gelegen op een heuvel met zicht op zee. Prachtige rustige ligging, leuk zwembad, kortom ideaal. Philip brengt mij naar de luchthaven waar ik ons Maddy oppik. Autoke ophalen en terug naar de B&B.

Na onze hereniging gaan we ‘s Avonds in Torre del Mar lekker eten. Maddy kiest een vis uit de toog en bij het aanhoren van de rekening vallen we bijna achterover. Hadden ze een kilo vis aangerekend. Ze merkten zelf hun fout en hebben het alsnog rechtgezet. Terug naar onze B&B voor een heerlijke nachtrust samen, na een maand gescheiden leven. Nachtrust werd wel verstoord, want zonder enige aanwijsbare reden begon ons brandalarm om 02:00 uur te loeien. Onbegrijpelijk, maar zijn de enigen die het gehoord hebben.

Een dagje met uitstapjes naar Frigiliana, naar verluid één van de mooiste dorpjes in Andalusia, en naar Nerja, grotere badstad aan de kust.

We rijden via de bergen naar Frigiliana en zien het witte dorpje al van ver liggen. We parkeren in de parkeergarage en slenteren door de Casco Historique van het stadje. Veel trapje omhoog en omlaag, maar zeer tof en mooi stadje.

Daarna naar Nerja, badplaats tussen Malaga en Almunecar (Motril)

‘s Avonds eten we in onze B&B een avondmaal klaargemaakt door onze hosts. Best wel te smaken. Morgen naar Granada, Alhambra bezoeken.